Căutăm un frigider și alte produse atât de necesare pentru doamna Cecilia

Orasul / Zona: Ilfov - Chiajna

20190419_184525-1.jpg Point Blur_Apr192019_213341-0.jpg

Suntem în căutarea unei persoane care poate dona un frigider funcțional, oricât de mic ar fi. Frigiderul va fi donat doamnei Cecilia, persoană diagnosticată cu obezitate morbidă, are afecțiuni cardiovasculare și ale ficatului. Regimul alimentar pe care îl va urma, va fi bazat în mare parte din legume și fructe, produse donate de grupul nostru.
Hai să facem fapte bune!
Mai jos puteți găsi mai multe detalii despre caz.
Persoanele care doresc să ajute această familie, ne pot scrie pe pagina noastră de Facebook – Solidaritate Socială sau la adresa de e-mail ssolidaritate@gmail.com
Vă mulțumim!
——–
Imediat după ieșirea din sectorul 6, în Chiajna, “locuiește” familia doamnei Camelia, formată din mamă, fiică și soțul acesteia. Ginerele lucrează cu ziua pe șantierul unde se construiește blocul, la parterul căruia stau, nu mai departe de data la care proiectul va fi finalizat…și asta undeva în toamna acestui an.
Fiica nu lucrează, întrucât trebuie să stea acasă și să își îngrijească mama.
Doamna Camelia, în vârstă de doar 49 ani, a suferit un șoc după decesul mamei, acum 10 ani, tatăl decedând în urmă cu 3 ani.
După decesul mamei, doamna Camelia a început să acumuleze kilograme, ajungând să depășească 100 kg, acum un an, când s-a căntărit ultima oară. Apartamentul în care locuiesc are 2 camere, una în care dorm toți 3 și alta în care sunt depozitate materiale de construcție necesare șantierului, o baie și o bucătărie cu un aragaz stricat. Frigider și mașină de spălat nu au. Apă caldă, nici atât. Centrala s-a stricat, e nevoie de autorizație ISCIR, autorizație care necesită cheltuieli, așa că au scos-o din priză ca urmare a zgomotelor scoase. În dormitor există 2 “paturi” confecționate din plăci din polistiren, un dulăpior cu un sertăraș, un cuptor electric (donat) și câteva haine primite de la diverse persoane.
Doamna Camelia este născută în București, are domiciliul în Giurgiu, însă ne-a povestit că după moartea tatălui au trebuit să părăsească casa, rămânând pe străzi și mai târziu locuind in blocurile construite de ginere.
Starea de sănătate a doamnei Camelia este precară, suferind de afecțiuni cardiovasculare, ale ficatului, tiroidă, fiind diagnostică în trecut și cu obezitate morbidă, fără a urma vreun tratament medicamentos, ținând cont că nu are venituri, nu este asigurată și nu este înscrisă în evidențele unui medic de familie.

Contactați prin Email