“Crezi în miracole? Nu? Lasă-mă să îți schimb părerea!”

Orasul / Zona: Bucuresti

PUF din Crangasi.jpg

Crezi in miracole? Nu? Lasa-ma sa iti schimb parerea.

In 9 februarie 2018 am pierdut pe Puf in Crangasi. Luni de zile am cautat-o si am urmat toate informatiile pe care le-am putut gasi. Nu am dat de ea.

Cumva am trait mereu cu impresia ca o voi recupera odata si odata. Ca nu e posibil ca aventura noastra sa se incheie asa.

Si nu s-a incheiat. Ieri dupamiaza a fost vazuta in sectorul 3 de cineva. A postat pe Facebook. La 5 ore dupa a ajuns la mine un printscreen cu postarea. Multumesc Sanda Rugu si Andreea Pistrui si Mişa Consferenţ.

Incredibil cati oameni s-au implicat. Cel putin 10 persoane care ne-au spus pe unde a fost vazuta iar telefoanele au sunat non stop. Pana la urma domnul Dan Marinescu a reusit sa o vada si m-a pus pe speaker pana am ajuns langa ea. A venit direct la mine bataind din coada.

Murdara, plina de ciulini si paraziti,dar vesela si in conditie fizica excelenta.

Miracolul nu e ca mi-am gasit cainele. Miracolul e ca oameni necunoscuti au iesit din casa. Au iesit din zona de confort, in frig. Au consumat cea mai pretioasa resursa a lor: timpul, ca sa ma ajute pe mine, o necunoscuta, sa imi regasesc dulaul mare,flocos si uneori agresiv.

Va multumesc mult tuturor ca mi-ati aratat cat de minunati sunteti!

#badass #urbanrider #horseupyourlife #amazingpeople #love #newfriends #mypuf

SURSA: https://www.facebook.com/100004509484266/posts/1180415662118739

Contactați prin Email